Contrastversie favicon ComBron Communicatie Spelregels

De spelregels van 1 model – meerdere fotografen zijn eenvoudig. Het zijn ook niet echt spelregels, want alle deelnemers zijn winnaars.

ComBron organiseert 1 model – meerdere fotografen. Het doel is het stimuleren van de fotografie.

Spelregels 1 model – meerdere fotografen

 1. Hetzelfde model wordt door alle (3 of 4) fotografen gefotografeerd.
 2. Iedere fotograaf krijgt vijf minuten met het model.
 3. Iedere fotograaf zorgt voor zijn/haar eigen styling.
 4. Iedere fotograaf kiest zijn/haar eigen locatie in de plaats waar de shoot wordt gehouden. De plaats waar de shoot wordt gehouden wordt door ComBron uitgekozen.
 5. Iedere fotograaf fotografeert het model op iedere locatie.
 6. Van de fotosessies wordt een video gemaakt. De video wordt door ComBron gepubliceerd.
 7. De foto’s van de deelnemers worden ook door ComBron gepubliceerd. Uiteraard wordt er bij de foto’s vermeld wie de fotograaf is. Een (bescheiden) watermerk in de foto’s vinden we eerder logisch dan vreemd.
 8. Het is niet de bedoeling dat de fotografen de foto’s zelf ook publiceren. Een verzamelcollage met een verwijzing naar waar de foto’s te vinden zijn, is wèl gewenst. Aangezien je als fotograaf altijd zelf eigenaar van de foto’s blijft, kunnen we je niet dwingen, maar we willen graag veel mensen samenbrengen zodat het project de meeste kans van slagen heeft.
 9. Het model mag de foto’s gebruiken voor zijn/haar portfolio. Medewerking van de kant van de fotografen wordt verondersteld.
 10. De fotografen en het model worden op geen enkele wijze betaald. Ook wordt er geen reiskostenvergoeding of een andere vorm van onkostenvergoeding betaald aan het model of aan de fotografen. Uiteraard doen we er op de website en de social media-kanalen wel alles aan om de fotografen en het model te promoten.
 11. ComBron plaatst geen advertenties op de website van ComBron, dus ook niet op de pagina’s over 1 model – meerdere fotografen. De foto’s zijn niet van ons en kunnen dus niet door ons worden verhandeld. De videobeelden zijn wel van ons, maar zullen ook niet worden verhandeld.
 12. Een akkoord voor het bovenstaande moet worden getekend vóórdat de camera’s aangezet worden. Wie niet tekent, doet niet mee.