Contrastversie favicon ComBron Communicatie Viltrox L116B en L116T

We hebben de handleiding van de Viltrox L116B en Viltrox L116T zeer vrij vertaald in het Vlaams. Aan de vertaling kunnen geen rechten worden ontleend. Uiteraard zijn wij niet van Viltrox en hopen we dat het duidelijk is dat we ons niet voor Viltrox willen uitgeven.

Let op!

Hieronder leest u hoe verkeerde bediening persoonlijk letsel kan veroorzaken.

Plaats het product niet in een omgeving waarin de temperatuur hoger is dan 40° Celcius (bijvoorbeeld in een afgesloten auto), omdat dit de componenten van de LED-lamp kan beschadigen.

Dit product is niet ontworpen om bestand te zijn tegen stof en water. Voorkom de blootstelling aan water en vocht op een regenachtige dag en/of in een vochtige omgeving.

Gebruik geen oplosmiddelen, zoals de verdunningsmiddelen, alcohol enzovoort om het oppervlak van de LED-lamp schoon te maken. Het kan het apparaat beschadigen.

Gebruik het alstublieft niet gedurende een lange tijd onder sterke omstandigheden, om te voorkomen dat het lamphuis te heet wordt om te beschadigen. Het zal wat warmte afgeven onder de normaal gebruikte situatie.

Producteigenschappen Viltrox L116B en Viltrox L116T

Viltrox L116B/L116T LED-licht is vormgegeven volgens het nieuwste LED-honingraatontwerp aan.

Het heeft een hoge helderheid, natuur en zacht licht, stabiele kleurtemperatuur. Het high-definition LCD-scherm laat de bedieningsinterface duidelijk zijn. U kunt de helderheid en kleurtemperatuur traploos aanpassen. Het is geschikt voor portretten, kinderen, bruiloft enz. De flitsschoen heeft een duurzame metalen plint. Het kan worden gemonteerd op DSLR, DV-camcorder en statief.