Contrastversie favicon ComBron Communicatie Public relations

Goede online communicatie is noodzakelijk en er is geen weg terug

Kijk maar naar je kind in de Google classroom of naar je team dat inmiddels geleerd heeft online samen te werken om vanuit 20 verschillende zolderkamertjes tot één topproduct te komen.

Reviews voor content creators

Geen kwaad woord over de reviews van Tweakers en de Consumentenbond, maar wie (bedrijfs)video’s en vlogs maakt, is gebaat bij tests die gericht zijn op video-editing.

Editen ≠ gamen

Een editor heeft niet dezelfde behoeftes als een gamer. Dankzij de gamers kunnen editors tegenwoordig beter (goedkoper) beschikken over krachtige apparatuur, maar videobewerking vraagt niet om dezelfde specificaties als gamen. De reviews van ComBron zijn bedoeld voor mensen die mooiere video’s en betere podcasts willen maken.

Foto van videolampen en softboxen van Aputure.

Video, video en nog eens…

Als je weet dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, dan ben je vast blij te horen dat een video minimaal 24 beelden per seconde bevat. Wil je aan de slag met videobewerking? Logisch!

Voorpagina handleiding Rode PSA1 microfoon-arm.

We vertalen de handleiding van de apparatuur die we reviewen.

Niet alle apparatuur en software die we testen wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Vlaamse handleidingen
Logo ComBron Communicatie. Het logo verschilt van het oorspronkelijke logo doordat de kleuren aangepast zijn.

Je publieke relaties samen met ComBron

ComBron heeft ervoor gekozen om dit gedeelte van de website vooral te gebruiken om kennis te delen over het zelf produceren van video’s en podcasts, omdat onze klanten Edo Dijkgraaf toch wel weten te vinden.

1e hulp bij PR-ongelukken

Heeft jouw bedrijf een acuut probleem met haar reputatie? Solliciteert jullie organisatie (vaak onbedoeld) naar een Koude Douche van Tros Radar? ComBron kan jullie waarschijnlijk helpen de schade te beperken en de opinie bij te sturen.

Corporate governance

Het is in het belang van de zaak om te zorgen dat er niet alleen een strategie op het gebied van corporate governance wordt gemaakt, maar dat het bedrijf dit beleid ook uitvoert, toetst en zo nodig bijstelt. ComBron maakt het helder!

Online mysteryshopper

Grootwinkelbedrijven houden hun medewerkers scherp door mystery shoppers in te huren. Online gebeurt dit nog veel te weinig. Welke informatie is er te vinden op de website? Hoe worden je klanten te woord gestaan?

Woordvoering en persvoorlichting

Persvoorlichter
Grafische imitatie van de groene neon die naast de ingang van Nieuwspoort hangt. De neon stelt het woordmerk van perscentrum Nieuwspoort voor.
Mankracht inhuren bij het onderhouden van mediarelaties?

TrueNAS (voorheen FreeNAS)

TrueNAS open storage logo.

Wie content maakt is geholpen een bestandssysteem dat veiligheid en flexibiliteit biedt zonder duur of omslachtig te zijn! TrueNAS (voorheen FreeNAS) maakt van een oude server of computer een professionele server die jou op je beurt laat werken als een professional. En weet je, TrueNAS is nog gratis ook.

Meer ICT voor content creators!

Bestanden veilig opslaan met de 3-2-1 back-up methode.

Of je nu schrijft, fotografeert, illustreert of filmt, maakt niet uit. Als jij het onderste uit de kan haalt omdat het telkens weer zo goed en zo mooi mogelijk moet, dan ben je een kunstenaar, want voor kunstenaars is alleen het beste goed genoeg. Zorg er daarom voor dat je je werk niet kwijtraakt bij brand of diefstal.