Contrastversie favicon ComBron Communicatie ShuttlePRO v2 en ShuttleXpress

We hebben de handleiding van de ShuttlePRO v2 en de ShuttleXpress vertaald in het Nederlands. Aan de vertaling kunnen geen rechten worden ontleend.

De ShuttlePRO v2 en de ShuttleXpress zijn producten van ContourDesign uit Denemarken en de VS. Uiteraard zijn wij niet van Contour Design en hopen we dat het duidelijk is dat we ons niet voor Contour Design willen uitgeven.


Shuttle introductie

De Shuttle is een macro-hub die gebruikt kan worden in combinatie met een toetsenbord en muis. Door standaardinstellingen of aangepaste instellingen te gebruiken, bootst de Shuttle toetsenbordsneltoetsen na die de productiviteit op kantoor, in de studio en thuis verbeteren. De Shuttle Pro v2 is een universeel apparaat dat bij het gebruik van honderden programma’s kan ondersteunen.

Aan de slag

Omdat de Shuttle met verschillende applicaties kan worden gebruikt, moet de driver voor gebruik worden gedownload en geïnstalleerd. De driver kan worden gedownload vanaf de Shuttle supportpagina.

Opmerking voor Windows-gebruikers

Zorg ervoor dat na het installeren van het Shuttle-stuurprogramma het Shuttle-pictogram zichtbaar is in het systeemvak (gebied naast de klok) en niet in de verborgen pictogrammen. Hierdoor kun je zien op welk programma de Shuttle de focus heeft om mee te communiceren.

Zie vraag 8 van de veelgestelde vragen Contour Design ShuttlePRO v2 & ShuttleXpress voor meer details.

Support

Het officiële Contour Shuttle-forum is een online bron waar Shuttle-gebruikers zowel door de gebruiker gemaakte als officiële Contour Shuttle-instellingen kunnen delen en downloaden. Word lid van de Shuttle-community https://forums.contourdesign.com/.

Voor verdere hulp bij het gebruik van je Shuttle kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam via shuttle@contourdesign.com.