Contrastversie favicon ComBron Communicatie JJC TM afstandbediening Vlaamse handleiding

We hebben de handleiding van de JJC TM Series Multi-Function Timer Remote Control vertaald in het Vlaams. Het betreft een zeer vrije vertaling. Aan de vertaling kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij het apparaat dat we ooit bij Aliexpress bestelden werd alleen een Chinese gebruiksaanwijzing geleverd, maar gelukkig hebben we op internet een “English” Instruction Manual gevonden. Uiteraard zijn we bij ComBron niet van JJC en hopen we dat het duidelijk is dat we ons niet voor JJC willen uitgeven.


JJC TM SERIES MULTI-FUNCTION TIMER REMOTE CONTROL

JJC TM-serie multifunctionele timer en afstandsbediening is ontworpen om te functioneren als een timer, afstandsbediening en een intervalmeter. Het apparaat is uitstekend voor fotografie van bloemen, de ondergaande zon, de opkomst van de maan, enz. De afstandsbediening is uitgerust met veel timerfuncties: zelfontspanner, lange belichtingstimer en intervaltimer. Ook kan op de JJC TM het aantal opnamen ingesteld worden.

De sluitertijd kan maximaal 99 uur, 59 minuten en 59 seconden bedragen. Het aantal opnamen is maximaal 399 of onbeperkt. Druk gewoon op de knoppen en de instellingen zullen worden weergegeven op het lcd-scherm. Het lcd-scherm is voorzien van achtergrondverlichting voor gebruik in het donker.

De multifunctionele timer-afstandsbediening kan ook worden gebruikt als ontspankabel. Eerst half indrukken om scherp te stellen, dan volledig indrukken om de foto te maken.

Bij het maken van opnamen met een lange belichting, vergrendelt u de sluiter van de camera door de ontspanknop omhoog te drukken.

De afstandsbediening helpt ook om camerabewegingen te voorkomen en stelt u in staat om zelfportretten te maken. Alle functies van de TM-afstandsbediening samen maken het een goede tool om creatieve foto’s te maken.

Specificaties JJC TM

Afmetingen: ca. 110 x 45 x 22 mm
Gewicht: ca. 75 g (zonder batterijen)
Batterijtype: 2 AAA-batterijen/LR03-alkalinebatterijen
Lengte snoer: ongeveer 90 cm (3 meter/5 meter/10 meter zijn optioneel)
Bedrijfstemperatuur: -20 tot +50 °C

Inhoud verpakking JJC TM

  • TM-afstandsbediening x 1
  • AAA-batterij x 2
  • Handleiding x 1
  • Garantiekaart x 1