Contrastversie favicon ComBron Communicatie Je product laten reviewen. De spelregels.

ComBron wil dat meer ondernemers in Vlaanderen video’s gaan maken. Om de ondernemers te stimuleren, test ComBron microfoons, camera’s, lenzen, audiorecorders, etc en plaatst de bevindingen online.

Naast de reviews maken we how-to’s. Artikelen met uitleg hoe je iets kunt maken. Met nog geen 24 miljoen mensen in de wereld die Nederlands spreken, is de markt klein, maar zonder mvo wil ComBron niet ondernemen.

Eerlijke reviews, maar we doen niet aan negativiteit

ComBron blijft graag objectief en neutraal en we hebben positiviteit hoog in het vaandel. De reviews van ComBron zijn daarom nooit kritiekloos, want eerlijk duurt het langst. Wat we echter niet doen, is producten de grond in boren. Testexemplaren die niet functioneren of slecht functioneren sturen we terug zonder dat er een review van op de website verschijnt. Zo blijft het voor iedereen leuk.

Je product laten reviewen door ComBron. De spelregels.

Wil je je camera, lens, monitor, recorder, filter, etc, laten reviewen? Leuk! We hebben er nu al zin in! Dit zijn onze regels:

  1. ComBron laat zich niet betalen voor een review.
  2. ComBron betaalt niet voor een testproduct.
  3. ComBron stuurt het testproduct na afloop van de review alleen terug als naar een antwoordnummer. Ophalen mag natuurlijk ook. Wat we niet doen, is betalen om het product terug te sturen.
  4. ComBron publiceert geen reviews van niet functionerende producten en slecht functionerende producten.
  5. ComBron plaatst geen vooraankondigingen van reviews als het product nog niet getest is.

Voor de lezers

Door te kiezen voor deze werkwijze, krijg jij een eerlijke review.

Het is niet zo dat een product slecht is als ComBron er geen testverslag van heeft gepubliceerd. Niet iedere importeur of fabrikant kiest ervoor een testexemplaar naar ComBron te sturen.

Waar moet ik mijn testproduct naartoe sturen?

Het testexemplaar kan naar:

ComBron Communicatie

Midden Scheepvaartstraat 6
3151 NG Hoek van Holland
Nederland

 
Vergeet het antwoordnummer niet te vermelden als je wilt dat we het product na de test terugsturen.