Tip 30: deel wat oudere content opnieuw (afbeeldingen, citaten, blogberichten) op dinsdag.

Photo of author
Door: Edo Dijkgraaf

Voor mijn voorbeeld vandaag deel ik een DWDD-video die ik onzichtbaar op YouTube heb gezet. Oudere inhoud (afbeeldingen, citaten, blogberichten) opnieuw delen is de tip op dinsdag. Publicatie-idee voor social media. Nummer 30 van 365.

Afbeelding met tekst: "Tip 30 van 365. Recycle je oude content op dinsdag. Tip 30."

Vandaag wil ik je iets laten zien. Iets waarover ik nooit veel heb willen roepen omdat het “niet uitkwam” bij mijn werk. De video die ik nu laat zien vormde lange tijd een bron van inspiratie voor me.

De man in beeld is Ab Klink, de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in 2009. Achter hem zit een 37-jarige ik. Het klopt, ik heb al tientallen jaren dezelfde coupe. De video draait voor mij niet om het onderwerp (orgaandonatie), maar om de eerste keer dat ik met de grote baas mee mocht naar het programma van Matthijs van Nieuwkerk. Nadat we in Amsterdam waren geweest, heb ik volgens mij twee weken lang de grond niet geraakt.

Tip van vandaag: deel oude meuk die jou laat zweven!

De video staat al jaren op YouTube en is nauwelijks bekeken omdat hij onvindbaar was (en is). De reden om het hier en nu met je te delen? Ik wil je laten ervaren wat ik voelde omdat je vandaag moet delen wat jou een vergelijkbaar gevoel geeft. Met de tip van vandaag vraag ik je wat oudere content (afbeeldingen, citaten, blogberichten) te delen. Content die je laat stuiteren want enthousiasme is besmettelijk!

Belangrijk voor een socialmediabericht op dinsdag:

  1. Dinsdag is de meest productieve dag van de week.
  2. Dinsdag is voor veel mensen de eerste dag van de week op kantoor omdat ze op maandag telewerken. Dinsdag was echter reeds de meest productieve dag vóórdat thuiswerken gemeengoed werd.


Publicatie-idee social media voor:
  • dinsdag 1 februari 2022
Bronnen en lezenswaardigheden

Reageren? Graag!