Contrastversie favicon ComBron Communicatie Veiligheid en onderhoud

Veiligheidsrichtlijnen

Om maximale veiligheid te bereiken tijdens het gebruik van de Razer Seiren Mini, raden we je aan de volgende richtlijnen te volgen:

  • Als je problemen ondervindt bij het correct bedienen van het apparaat en het oplossen van problemen niet werkt, koppel je het apparaat los en neem je contact op met de Razer-hotline of ga je naar support.razer.com voor ondersteuning. Probeer op geen enkel moment het apparaat zelf te onderhouden of te repareren.
  • Haal het apparaat niet uit elkaar en probeer het niet te gebruiken onder abnormale stroombelastingen. Als je dit doet, vervaltde garantie.
  • Prik of steek geen vreemde voorwerpen in de openingen van het apparaat.
  • Houd het apparaat en de onderdelen uit de buurt van vloeistoffen, vocht of vocht. Gebruik het apparaat en zijn componenten alleen binnen het specifieke temperatuurbereik van nul graden Celsius tot veertig graden Celsius. Mocht de temperatuur dit bereik overschrijden, trek dan de stekker uit het stopcontact en schakel het apparaat uit om de temperatuur te stabiliseren tot een optimaal niveau.

Onderhoud en gebruik

De Razer Seiren Mini vereist minimaal onderhoud om hem in optimale conditie te houden. We raden je aan om het apparaat eenmaal per maand los te koppelen van de computer en schoon te maken met een zachte doek of katoen om ophoping van vuil te voorkomen. Gebruik geen zeep of agressieve schoonmaakmiddelen.