Contrastversie favicon ComBron Communicatie Één of twee oordopjes van de Xiaomi Redmi Airdots S: gebruiken?

Mi True Wireless Earbuds Basic S

Twee oordopjes gebruiken

Automatische verbinding: verwijder beide oordopjes tegelijk uit het oplaaddoosje en wacht 2 – 3 seconden totdat de oordopjes automatisch worden ingeschakeld. Wanneer het indicatielampje van het rechteroordopje langzaam wit knippert, kunt u zoeken naar “Mi True Wireless Earbuds_R” in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat. Als u de oordopjes niet kunt koppelen, plaatst u ze terug in het doosje en herhaalt u de voorgaande stappen. Nadat het voor de eerste keer succesvol is gekoppeld, maakt het oordopje automatisch verbinding met het eerder gekoppelde apparaat (Bluetooth is ingeschakeld) wanneer het wordt ingeschakeld.

Opmerking: alle oordopjes zijn in de fabriek gereset en kunnen rechtstreeks met een apparaat worden gekoppeld.

Handmatige verbinding: Schakel beide oordopjes handmatig in wanneer de oordopjes zijn uitgeschakeld. Beide indicatielampjes knipperen snel wit en het indicatielampje van het rechteroordopje knippert langzaam wit nadat de verbinding tussen de oordopjes tot stand is gebracht. Schakel de Bluetooth van uw apparaat in en verbind of koppel uw apparaat met oordopjes.

Één oordopje gebruiken

Automatische verbinding: verwijder een oordopje uit het oplaaddoosje en wacht tot het oordopje automatisch wordt ingeschakeld. Het indicatielampje van het oordopje knippert snel wit en wordt langzaam wit. Schakel de Bluetooth van uw apparaat in en zoek naar Mi True Wireless Earbuds_R of Mi True Wireless Earbuds_L, koppel uw apparaat vervolgens met het rechteroordopje of het linkeroordopje. Nadat het voor de eerste keer succesvol is gekoppeld, maakt het oordopje automatisch verbinding met het eerder gekoppelde apparaat (Bluetooth is ingeschakeld) wanneer het wordt ingeschakeld.

Let op: Het linkeroordopje (L) heeft een relatief lange automatische verbindingstijd.

Handmatige verbinding: Wanneer de oordopjes zijn uitgeschakeld, schakelt u handmatig een van de oordopjes in.

Schakel Bluetooth van uw apparaat in en koppel het oordopje met uw apparaat wanneer de indicator langzaam wit knippert.