Contrastversie favicon ComBron Communicatie Bediening Yongnuo YN300 Air Pro LED videolamp

Hoe schakel ik de Yongnuo YN300 Air aan en uit?

Druk op de ronde knop aan de linkerkant van het bedieningspaneel van de Yongnuo YN300 Air. Op de tekening hieronder is de AAN-UIT knop de knop met het cijfer 12.Uitleg onderdelen Yongnuo YN300 Air Pro LED derde afbeelding.

Hoe kan ik de lichtsterkte (helderheid) van de Yongnuo YN300 Air aanpassen?

Draai de knop naar rechts om de helderheid (lichtsterkte) te verhogen of naar links om de helderheid te verminderen.Grafische weergave van het bedieningsscherm van de Yongnuo YN300 Air. Bij de knop voor AAN-UIT het het regelen van de lichtsterkte aan de linkerkant van het scherm staat een blauwe pijl.

Waar dient de knop Fine Coarse voor?

De knop Fine Coarse regelt de grootte van de stappen waarmee de lichtsterkte afneemt of toeneemt als u de lichtsterkte aanpast.

Fine en Coarse laten zich vertalen met fijn en grof. De onderverdeling van de instelmodus vergemakkelijkt het gebruik. Druk op de Fine/Coarse-knop om voor fijn (precies) of grof (globaal) te kiezen. Wanneer de Coarse-indicator Hght aan is, gaat het naar de grof-aanpassingsmodus, de helderheid is 10% als een aanpassingseenheid. Nogmaals drukken schakelt over naar de fijnafstelmodus en de helderheid is 1% als insteleenheid.Tekening van twee versies van het bedieningspaneel van de Yongnuo YN300 Air om de bediening van Fine en Coarse dimming uit te leggen in de handleiding van de Yongnuo YN300 Air.

Hoe kan ik de kleurtemperatuur van de Yongnuo YN300 Air aanpassen?

De YN300 Air is voorzien van twee groepen leds. De ene groep heeft een kleurtemperatuur van 3200K en de andere groep heeft een kleurtemperatuur van 5500K. De kleurtemperatuur kan naar behoefte worden aangepast van 3200-5500K.

Druk op de knop 3200K/5500K om een groep leds te kiezen. Druk op de knop tot het indicatielampje van 3200K oplicht. Draai aan de luminantie-instelknop (lichtsterkte) om de intensiteit van het licht van de groep met 3200K-leds aan te passen. Druk opnieuw op de 3200K/5500K-knop zodat het indicatielampje van 5500K gaat branden, draai aan de instelknop voor de helderheid om het licht van de 5500K-kleurtemperatuur aan te passen.Tekening van het bedieningspaneel van de Yongnuo YN300 Air Pro LED. Bij de knop voor kleurtemperatuurkeuze staat een blauwe pijl.

Hoe kan ik zien hoe vol mijn accu nog is?

Druk op de testknop (Batt) om het laadniveau van de accu te controleren. Op het scherm van de YN300 Air verschijnt het in de accu resterende percentage. De getoonde meetwaarden lopen van P0 tot en met P9, waarbij P0 voor 0% en P9 voor 90% laadniveau betekent. Tekening van bedieningspaneel van de Yongnuo YN300 Air. Op het scherm staat een blauwe pijl bij de knop Batt en het scherm geeft P3 aan. Deze afbeelding hoort bij de uitleg over het controleren van het laadniveau van de accu.

Hoe werkt de geheugenknop van de Yongnuo YN300 Air?

Nadat de lichtsterkte en de kleurtemperatuur van het videolicht naar uw wens zijn ingesteld, drukt u lang op de SET-knop tot het scherm twee keer knippert. Het knipperen geeft aan dat de lichtsterkte en kleurtemperatuur zijn opgeslagen.

U hoeft alleen maar kort op de SET-knop te drukken om de opgeslagen instellingen toe te passen.

Als u de opgeslagen instellingen wilt aanpassen, dan stelt u eerst de lamp in en drukt dan lang op de knop SET om de opgeslagen instellingen bij te werken.Tekening van het bedieningspaneel van de Yongnuo YN300 Air Pro LED. Bij de knop van het geheugen (SET) staat een blauwe pijl, omdat de afbeelding hoort bij de uitleg hoe het geheugen van de YN300 Air moet worden ingesteld.