Contrastversie favicon ComBron Communicatie Datum en tijd instellen

Datum en tijd instellen

Benodigde tijd: 2 minuten

Datum en tijd in stellen op de Zoom H1.

  1. Druk aan de voorkant op A light grey circle containing a smaller red circle terwijl u het apparaat inschakelt met de powerknop op de zijkant.

    Bij de knop is op de afbeelding een blauwe cirkel geplaatst.Tekening van de voorkant van de Zoom H1. Op de afbeelding is de opnameknop van de audiorecorder geaccentueerd met een blauwe cirkel.

  2. Gebruik Two congruent black triangles pointing to the left en Two congruent black triangles pointing to the right voor de waarde en A black isosceles triangle pointing right Two congruent black rectangles side-by-side with a space between them om naar het volgende item te gaan.

    Druk op A light grey circle containing a smaller red circle om naar het vorige item te gaan. Tekening van de voorkant en de zijkant van de Zoom H1.

  3. Na het instellen van het laatste item drukt u op A black isosceles triangle pointing rightTwo congruent black rectangles side-by-side with a space between them om het instellen te beëindigen.

    Tekening van de zijkant van de Zoom H1 Handy Recorder. Op de tekening is de play- en pauzeknop aangegeven met een blauwe cirkel.

Nota bene

Als u met het instellen van de datum en de tijd bent begonnen, verschijnt het instelscherm vanzelf.