Tip 22: deel branchenieuws (en voeg je gedachten eraan toe).

Photo of author
Door: Edo Dijkgraaf

Hoe kun je laten zien dat je bij de tijd bent en visie hebt? Heel simpel. Publiceer je visie op branchenieuws. Publicatie-idee voor social media. Nummer 22 van 365.

Afbeelding met tekst: "Publiceer maandag jouw visie op branchenieuws. Tip 22." De afbeelding hoort bij de 365 tips en ideeën voor post op social media.

Jouw branchenieuws is niet alleen belangrijk voor je onderneming. Ook je relaties zijn er direct of indirect bij gebaat.


De daad bij het woord

De belangrijkste bron van inkomsten van ComBron is de omzet die voortkomt uit reputatiemanagement. De bedrijven die ComBron inhuren zouden het natuurlijk niet leuk vinden als daarover uitgeweid wordt op de website.

Omdat ComBron staat voor bron van communicatie, is ervoor gekozen om op de website informatie over online communicatie te verschaffen aan ondernemers. Voor ComBron betekent dit dat we bedrijven willen stimuleren om video’s te maken. Als daad bij het woord en als voorbeeld van mijn visie op branchenieuws is het artikel Opgepast Sony, want hier is de Canon R5 C! geschreven.


Belangrijk voor een socialmediabericht op maandag:

  1. Wees nóg beknopter dan normaal.
  2. Beschrijf in grote lijnen, want maandag is voor veel mensen geen dag voor finesses.

Publicatie-idee social media voor:
  • maandag 24 januari 2022
Bronnen en lezenswaardigheden
  • Maandag (Synoniemen.net, in het Nederlands)

Reageren? Graag!