Tip 28: deel op zondag een getuigenis van een klant.

Photo of author
Door: Edo Dijkgraaf

Vandaag geen “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”. De tip van vandaag draait om: “Dan hoor je het ook eens van een ander!” Publicatie-idee voor social media. Nummer 28 van 365.

Afbeelding met tekst: "Tip 28 van 365. Getuigenis van een klant op zondag. Tip 28."

Vertrouwen is niet te koop, maar dient verworven te worden. Best lastig, want fiducie is een belangrijke factor tijdens een aankoop.

Als de regering je wil overtuigen hoeft ze alleen je moeder maar in te schakelen

Als de regering je wil overhalen om je te laten vaccineren, dan zetten ze de hoogst mogelijke autoriteit voor de camera in de hoop dat je je als kijker laat beïnvloeden door de hoge mate van kennis van een persoon als Marc Van Ranst. Hoe mensen kiezen verloopt echter lang niet altijd zoals vroeger verondersteld werd.

Als de regering je wil overtuigen hoeft ze alleen maar je moeder in te schakelen. Autoriteiten leggen het namelijk doorgaans af tegen de mensen in de intieme kring. Zelfs de buurman geniet in veel gevallen meer vertrouwen dan een minister.

https://communicatie.combron.nl/hoe-mensen-kiezen-en-hoe-ze-niet-kiezen/

Deel op zondag een getuigenis van een klant, maar wees voorzichtig met het woord getuigenis

Platformen als Truspilot danken hun succes aan het feit dat we graag van iemand anders dan de verkoper willen vernemen hoe goed een product of dienst is. Een getuigenis van een klant is een goede manier om prospects te overtuigen.

De woorden getuigenis en zondag worden niet door iedereen op dezelfde manier uitgelegd. Voor protestantse christenen is de zondagsrust dierbaar.

Belangrijk voor een socialmediabericht op zondag

  • Op zaterdag en zondag wordt er een andere toon verwacht.
  • Het weekend is voor B2C (business to customer).

Publicatie-idee social media voor:
  • zondag 30 januari 2022
Bronnen en lezenswaardigheden

Reageren? Graag!