Tip 3: biedt op woensdag een kijkje achter de schermen.

Photo of author
Door: Edo Dijkgraaf

Halverwege de week neemt het gebruik van social media op de werkvloer toe. Benut je kansen. Publicatie-idee voor social media. Nummer 3 van 365.

Afbeelding met tekst: "Biedt op woensdag een kijkje achter de schermen." De afbeelding hoort bij de 365 tips en ideeën voor post op social media. Tip 3.

Kijkje achter de schermen (#bts) is een geheim wapen

Op YouTube zijn BTS-video’s (Behind The Scenes) populair. Een kijkje achter de schermen bevredigt de nieuwsgierigheid van afnemers en biedt jou als ondernemer de kans om te laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Leg daarom bij het kijkje-achter-de-schermen de nadruk op zaken waarin je verschilt van de concurrentie.

Video’s doen het goed op alle platformen. Wil je leren hoe je een video moet bewerken? Kijk dan onze video over DaVinci Resolve voor beginners. DaVinci Resolve is misschien wel het beste videobewerkingsprogramma. Het wordt niet voor niets in Hollywood gebruikt door alle grote colorists.

Belangrijk voor een socialmediabericht op woensdag

  • Op woensdag en vrijdag is de bezettingsgraad op kantoren het laagst.
  • De-week-is-weer-doormidden-grappen kunnen sommige volgers flink irriteren, maar vrolijkheid wordt doorgaans op prijs gesteld.
  • Woensdag is op één na de beste dag om te offreren.

Publicatie-idee social media voor:
  • woensdag 5 januari 2022
Bronnen en lezenswaardigheden

Reageren? Graag!