Licentie SpyderX activeren

De softwarewizard leidt u stap voor stap door het activeringsproces.

Zorg er eerst voor dat uw SpyderX is aangesloten op een USB-poort op uw computer; zorg ervoor dat het een directe poort is en niet op een toetsenbord, hub of verlengkabel. Deze kabel zorgt voor stroom en communicatie tussen de SpyderX en uw computer.

Screencap van melding over het activeren van de SpyderX Elite.

Voer uw serienummer of licentiecode in, het serienummer bevindt zich in het vak, onder de SpyderX-sensor, als u de software al op een andere machine heeft geregistreerd, voert u de licentiecode in die u toen hebt ontvangen.

Screencap van het scherm waarin de licentiecode van de SpyderX moet worden ingevuld.

Met de eenvoudige automatische activering moet u ervoor zorgen dat uw computer is verbonden met internet en dat geen enkele firewall de communicatie tussen uw Spyder-software en de Datacolor-activeringsserver blokkeert.

Screencap van het 3e scherm tijdens het activeren van de licentie van de Datacolor SpyderX.

Vul de informatie in en selecteer of u updates en exclusieve aanbiedingen van Datacolor via e-mail wilt ontvangen.

4e scherm bij het activeren van de licentie voor de SpyderX kalibratietool van Datacolor.

Bewaar de e-mail met de licentiecode, deze heeft u nodig als u het apparaat op een andere computer wilt gebruiken.

5e scherm tijdens het activeringsproces van de licentie van de Datacolor SpyderX.

Je krijgt dan twee vensters te zien, het eerste vraagt of je automatisch wilt controleren op updates, het tweede of je je kalibratiegegevens met Datacolor wilt delen. We raden aan op beide op Ja te klikken, aangezien er regelmatig nieuwe updates verschijnen die de kwaliteit van de kalibratie kunnen verbeteren. We verzamelen kalibratiegegevens van onze gebruikers om onze producten te verbeteren. Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld.

6e scherm tijdens het activeringsproces van de licentie. Het scherm vraag of er automatisch naar software-updates van de Datacolor SpyderX moet worden gezocht.

7e scherm tijdens het activeringsproces van de licentie. Het scherm vraag of er informatie over het gebruik van de Datacolor SpyderX mag worden gedeeld.