Contrastversie favicon ComBron Communicatie Garantie en support

RØDE Microphones is trots op het ontwerpen en produceren van microfoons van de hoogste kwaliteit en prestaties. Onze state-of-the-art engineering- en productietechnieken, gecombineerd met tientallen jaren ervaring in professionele audio en recording, hebben geresulteerd in microfoons die een leven lang meegaan.

Alle RØDE-microfoons hebben een garantie van één jaar vanaf de datum van aankoop. De garantie van de Reporter kan worden verlengd tot een volledige periode van tien jaar. Het verlengen van de garantie is volledig gratis – registreer eenvoudig je aankoopgegevens op de RØDE-website op rodemic.com/warranty*

De garantie dekt onderdelen en arbeid die nodig kunnen zijn om de microfoon te repareren tijdens de garantieperiode. De garantie is exclusief defecten veroorzaakt door normale slijtage, modificatie, transportschade of het niet gebruiken van de microfoon volgens de instructiehandleiding.

De RØDE Microphones 10 jaar garantie geeft je de gemoedsrust dat jouw investering nog vele jaren wordt beschermd.

Als je een probleem ondervindt of vragen hebt over je microfoon, neem dan eerst contact op met de dealer die de microfoon aan je heeft verkocht. Als de microfoon een door de fabriek goedgekeurde service vereist, wordt de terugzending georganiseerd door de dealer. We hebben een uitgebreid distributeurs- en dealernetwerk, maar als je problemen ondervindt bij het verkrijgen van het advies of de assistentie die u nodig heeft, aarzel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren.

Technische ondersteuning: ga voor informatie en technische ondersteuning naar www.rodemic.com/support

* onderworpen aan algemene voorwaarden – zie voor volledige details rodemic.com/warranty

vorige
Onderhoudsinstructies Rode Reporter microfoon.
meer handleidingen
Handleidingen, geteste apparatuur en software.