Contrastversie favicon ComBron Communicatie Onderhoudsinstructies Rode Reporter

  • Als je de microfoon niet gebruikt, bewaar hem dan altijd op een koele, droge plaats, bij voorkeur in het meegeleverde etui, ter bescherming tegen stof of beschadiging. Stel de Reporter niet bloot aan regen of vocht.
  • In gevallen waarbij de microfoon is blootgesteld aan de elementen en de kop van de microfoon nat of vuil is geworden, kan het nodig zijn de kop voorzichtig te verwijderen en afzonderlijk van de rest van de microfoon te drogen om te voorkomen dat vocht de microfooncapsule beschadigt. Let op dat je bij het verwijderen van de microfoon niet te beschadigt.
  • In de doos van de Reporter is een zakje vochtabsorberende kristallen aanwezig. Bewaar deze kristallen bij de microfoon om zo de microfoon in een ideale conditie te op te bergen. Op termijn zal dit pakket kristallen moeten worden gedroogd op het moment dat de kristallen roze van kleur worden. De kristallen kunnen opnieuw worden gebruikt nadat ze ongeveer 10 minuten in een oven van 100 tot 150 graden Celsius hebben gelegen. De kristallen werken weer effectief als ze opnieuw blauw zijn geworden.
  • De Reporter heeft geen interne onderdelen, die door de gebruiker moeten worden onderhouden. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan moet de microfoon door een gekwalificeerde onderhoudsmonteur worden gerepareerd.
Oppassen svg.

Opgepast!

Harde geluidsniveaus kunnen ernstige gehoorbeschadiging veroorzaken.

Wees voorzichtig bij het instellen van de geluidsniveaus, vooral als u een koptelefoon draagt.

Accessoires voor de Rode Reporter microfoon in de Vlaamse handleiding.
Garantie en support Rode Reporter microfoon.