Contrastversie favicon ComBron Communicatie Mobiele telefoon horizontaal bevestigen en balanceren

Benodigde tijd: 3 minuten

In dit hoofdstuk van de handleiding het horizontaal bevestigen en balanceren. Op deze manier filmt u in de breedte.

Bevestig en balanceer je mobiele telefoon alleen terwijl de Osmo Mobile 2 is uitgeschakeld.

 1. Mobiele telefoon horizontaal in de houder van de gimbal bevestigen

  Plaats de mobiele telefoon in de houder van de mobiele telefoon terwijl u de zijkanten van de houder naar buiten trekt en laat de zijkanten van de houder los zodat deze de telefoon op zijn plaats houden. Het wordt aanbevolen dat u de mobiele telefoon in de buurt van de kantelmotor plaatst.
  DJI Osmo Mobile 2 balanceren.

 2. Balanceer de telefoon over kantelas van de gimbal

  Draai de mobiele telefoon om (zodat deze naar beneden wijst) en pas de positie van de telefoon (in de houder) aan om de kantelas in balans te brengen. De kantelas is gebalanceerd als de mobiele telefoon horizontaal blijft wanneer deze wordt losgelaten.
  Gimbal Osmo Mobile 2 balanceren.

 3. Balanceer de telefoon over de rol-as van de gimbal

  Pas de balans van de rolas aan door de balansafstelknop los te draaien en de verstelbare arm uit te trekken. De rolas is gebalanceerd als de mobiele telefoon horizontaal blijft wanneer deze wordt losgelaten.
  Balanceren telefoon in DJI Osmo Mobile 2.


Let op!

 • Zorg ervoor dat de mobiele telefoon correct in de houder is geïnstalleerd en dat het systeem vóór elk gebruik in balans is. Zorg ervoor dat de mobiele telefoon gelijk ligt met de houder en de balans.
 • De afstelknop en de knop voor het vergrendelen van de houder zijn voor gebruik vastgedraaid. Het is belangrijk om de mobiele telefoon in balans te houden om optimale prestaties te bereiken.
 • De Osmo Mobile 2 mag alleen worden uitgebalanceerd als deze is uitgeschakeld.