Contrastversie favicon ComBron Communicatie Mobiele telefoon verticaal bevestigen en balanceren

Benodigde tijd: 3 minuten

In dit hoofdstuk van de handleiding het verticaal bevestigen en balanceren. Op deze manier filmt u in de lengte/hoogte.

Bevestig en balanceer je mobiele telefoon alleen terwijl de Osmo Mobile 2 is uitgeschakeld.

 1. De houder van de gimbal een kwart slag draaien

  Om de mobiele telefoon verticaal te monteren, draait u de knop voor de vergrendelknop los en draait u de houder van de mobiele telefoon 90 graden.In de lengte filmen met de Osmo Mobile 2.

 2. Mobiele telefoon verticaal in de houder van de gimbal bevestigen

  Plaats de mobiele telefoon in de houder van de mobiele telefoon terwijl u de zijkanten van de houder naar buiten trekt en laat de zijkanten van de houder los zodat deze de telefoon op zijn plaats houden. Houd de Osmo Mobile 2 horizontaal en pas de positie van de telefoon (in de houder) aan om de kantelas in evenwicht te brengen. De kantelas is gebalanceerd als de mobiele telefoon horizontaal blijft wanneer deze wordt losgelaten.Telefoon verticaal bevestigen in de houder van de gimbal.

 3. Verdeel het gewicht van de telefoon (balanceren)

  Pas de balans van de rolas aan door de balansafstelknop los te draaien en de verstelbare arm uit te rekken of door de positie van de houder van de mobiele telefoon in te stellen. De rolas is gebalanceerd als de mobiele telefoon horizontaal blijft wanneer deze wordt losgelaten.Telefoon verticaal balanceren voor gebruik in de gimbal.


Let op!

 • Zorg ervoor dat de mobiele telefoon correct in de houder is geïnstalleerd en dat het systeem vóór elk gebruik in balans is. Zorg ervoor dat de mobiele telefoon gelijk ligt met de houder en de balans.
 • De afstelknop en de knop voor het vergrendelen van de houder zijn voor gebruik vastgedraaid. Het is belangrijk om de mobiele telefoon in balans te houden om optimale prestaties te bereiken.
 • De Osmo Mobile 2 mag alleen worden uitgebalanceerd als deze is uitgeschakeld.