Contrastversie favicon ComBron Communicatie Posities waarin de DJI Osmo Mobile 2 gebruikt kan worden

De onderstaande afbeeldingen geven de bedieningsmodi weer bij gebruik van de DJI Osmo Mobile 2 met een horizontaal gemonteerde mobiele telefoon; dezelfde bedieningsmodi zijn van toepassing bij verticaal gemonteerde mobiele telefoons.

Rechtopstaande positie (upright modus)

Upright-modus kan worden gebruikt zonder inbreng van de gebruiker. Druk in deze modus twee keer snel op de aan/uit-knop om de mobiele telefoon te centreren.

Ondersteboven positie (underslung-modus)

Als u de DJI Osmo Mobile 2 ondersteboven houdt, schakelt deze in de Underslung-modus, zodat u gemakkelijk vanuit een lage positie kunt filmen of fotograferen.

Zaklampmodus (flash light mode)

Draai de Osmo Mobile 2 90 graden naar voren om van de rechtopstaande modus naar de zaklampmodus te gaan. Om de mobiele telefoon verticaal te richten, drukt u twee keer snel op de aan/uit-knop. In de zaklampmodus heeft het op en neer bewegen van de joystick de gimbal en het naar links en rechts duwen geen effect.

U kunt uw telefoon beter niet centreren in de zaklampmodus als deze verticaal op/in de houder van de gimbal geplaatst is, omdat hierdoor het uiteinde van de mobiele telefoon tegen de gimbal botst.

Portret positie (portret modus)

Draai de DJI Osmo Mobile 2 naar links of rechts over 30 graden om van de rechtopstaande modus naar de portretmodus te gaan. ActiveTrack is uitgeschakeld bij gebruik van de portretmodus.

  • Vanwege sensorruis kan de handgreep enigszins trillen wanneer de cardanische beugel beweegt. Dit fenomeen is normaal en heeft geen invloed op de stabiliteit van de opname.
  • Om ervoor te zorgen dat de gimbal met de volgfunctie snel kan worden gecentreerd om weer gereed te zijn voor gebruik, centreert de mobiele telefoon met een maximale afwijking van ± 1,5 ° van het ware centrum. De joystick kan worden gebruikt om na het centreren de positie van de mobiele telefoon fijn af te stellen.
ComBron » Handleidingen » Handleidingen gereviewde apparatuur en software » DJI Osmo Mobile 2 Vlaamse handleiding » Posities waarin de DJI Osmo Mobile 2 gebruikt kan worden