Posities waarin de DJI Osmo Mobile 2 gebruikt kan worden

De onderstaande afbeeldingen geven de bedieningsmodi weer bij gebruik van de DJI Osmo Mobile 2 met een horizontaal gemonteerde mobiele telefoon; dezelfde bedieningsmodi zijn van toepassing bij verticaal gemonteerde mobiele telefoons.

Rechtopstaande positie (upright modus)

Upright-modus kan worden gebruikt zonder inbreng van de gebruiker. Druk in deze modus twee keer snel op de aan/uit-knop om de mobiele telefoon te centreren.

Rechtopstaande positie of upright modus van de DJI Osmo Mobile 2.
Rechtopstaande positie of upright modus van de DJI Osmo Mobile 2.

Ondersteboven positie (underslung-modus)

Als u de DJI Osmo Mobile 2 ondersteboven houdt, schakelt deze in de Underslung-modus, zodat u gemakkelijk vanuit een lage positie kunt filmen of fotograferen.

Tekening van de DJI Osmo Mobile 2 ondersteboven.
DJI Osmo Mobile 2 ondersteboven.

Zaklampmodus (flash light mode)

Draai de Osmo Mobile 2 90 graden naar voren om van de rechtopstaande modus naar de zaklampmodus te gaan. Om de mobiele telefoon verticaal te richten, drukt u twee keer snel op de aan/uit-knop. In de zaklampmodus heeft het op en neer bewegen van de joystick de gimbal en het naar links en rechts duwen geen effect.

Tekening van de DJI Osmo Mobile-2 in zaklamp of flash-light modus.
Gimbal in de zaklamp modus (flash light mode).

U kunt uw telefoon beter niet centreren in de zaklampmodus als deze verticaal op/in de houder van de gimbal geplaatst is, omdat hierdoor het uiteinde van de mobiele telefoon tegen de gimbal botst.

Portret positie (portret modus)

Draai de DJI Osmo Mobile 2 naar links of rechts over 30 graden om van de rechtopstaande modus naar de portretmodus te gaan. ActiveTrack is uitgeschakeld bij gebruik van de portretmodus.

Tekening van de DJI Osmo Mobile 2 in portretstand of portrait mode.
Gimbal in portret positie.
  • Vanwege sensorruis kan de handgreep enigszins trillen wanneer de cardanische beugel beweegt. Dit fenomeen is normaal en heeft geen invloed op de stabiliteit van de opname.
  • Om ervoor te zorgen dat de gimbal met de volgfunctie snel kan worden gecentreerd om weer gereed te zijn voor gebruik, centreert de mobiele telefoon met een maximale afwijking van ± 1,5 ° van het ware centrum. De joystick kan worden gebruikt om na het centreren de positie van de mobiele telefoon fijn af te stellen.
Posities (gebruiksposities) DJI Osmo Mobile 2 gimbal.
Gebruiksposities DJI Osmo Mobile 2.