Tip 33: Flashback Friday (vrijdagtip)

Photo of author
Door: Edo Dijkgraaf

Flashback Friday lijkt een beetje op de tip van afgelopen dinsdag, maar met deze tip scoor je compleet anders. Publicatie-idee voor social media. Nummer 33 van 365.

Afbeelding met tekst: "Tip 33 van 365. Flashback op vrijdag. Tip 33."

Opnieuw recyclen we content. Afgelopen dinsdag namen we content waar jij heel blij van werd. Dit keer doen we precies het tegenovergestelde. Voor Flashback Friday nemen we content waar je eerder mee hebt gescoord.

Flashback Friday, alles voor de wetenschap

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het artikel hiernaast over de vijf eigenschappen die klanten moeten hebben eigenlijk al van de website verdwenen was. Het artikel was destijds succesvol en de inhoud is nog steeds actueel, dus mag het best even dienen als voorbeeld.

Wat nu als het artikel dit keer niet zo goed scoort als de vorige keer?

Dan heb je een prachtige casus waarmee je kan kijken welke omstandigheden mogelijk voor het verschil zorgen. Alles voor de wetenschap!

Het verschil tussen de tip van afgelopen dinsdag en vandaag

Als het goed is, hebben de tip van afgelopen dinsdag en de tip van vandaag een compleet verschillende uitstraling. Dinsdag deelde je iets waar jouw hart sneller van ging kloppen. De tip van vandaag zou je eerder kunnen zien als het afspelen van een verzoeknummer.

Belangrijk voor een socialmediabericht op vrijdag

  • Op woensdag en vrijdag is de bezettingsgraad op kantoren het laagst.
  • Er werken minder mensen op vrijdag, dus zijn er ook minder verkopers (verkopers zijn immers mensen) actief. M.a.w.: op vrijdag heb je minder concurrentie.

Publicatie-idee social media voor:
  • vrijdag 4 februari 2022
Bronnen en lezenswaardigheden

Reageren? Graag!