Contrastversie favicon ComBron Communicatie SoftProofing en apparaatsimulatie

Verbeter de “Screen-to-Print”-matching met deze workflow van tools om te simuleren hoe foto’s eruit zullen zien op elke printer of elk apparaat – inclusief thuisprinters, online of winkelprinters en bepaalde mobiele apparaten/tablets.

Start de software en selecteer Printer SoftProofing and Mobile/Tablet Simulation op het startscherm (Welcome). Als je een thuisprinter gebruikt, zijn er mogelijk al ICC-profielen geïnstalleerd op de computer. Als u dat niet zo is en je zelf een profiel van je printer wilt maken, raden we aan ons product SpyderPRINT te gebruiken.

Als je SoftProof wilt gebruiken voor een winkel of online printprovider, ga dan naar hun website en zoek naar ICC-printerprofielen om te downloaden. Klik vervolgens indien nodig op Install profiles… in de linkerbenedenhoek. Als je een mobiele telefoon, tablet of ander veelvoorkomende profiel wilt simuleren, bieden we een optionele stap om voorbeeldprofielen te installeren. (Deze selectie verschijnt na de volgende stap.)

Klik op SoftProof in de rechterbenedenhoek om het SoftProof-scherm te openen. Voeg JPEG/TIFF-beeldbestanden/mappen toe aan de voorbeeldlijst om printer-/apparaatuitvoer te simuleren. Selecteer vervolgens een profiel in de vervolgkeuzelijst onder aan het scherm om een ​​geselecteerde afbeelding te simuleren.

Schermafbeelding Softproof SpyderX Elite.